tammikuuta 13, 2017

In my dark there's a light


2.1.
Paino: 71.6 kg
Painoindeksi: 22,3

6.1.
Paino: 70.7 kg
Painoindeksi: 22,1

13.1.
Paino: 69.7 kg
Painoindeksi: 21,8


Vaikka tämä kituliaan hidas painon putoaminen hävettää, en voi kieltää, ettenkö olisi ollut onnellinen nähdessäni ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin kuutosella alkavan luvun lasivaa'an näytöllä. Se välkkyi ja välkkyi ja jokaisella kerralla se upposi enemmän ja enemmän tajuntaani. Yritän vaientaa vatsani huudot kuumalla teellä, huuhtoa alas sen kapinan ja tyynnyttää sen lopulta hiljaiseksi, alistuneeksi keräksi, joka ei yritä enää rikkoa hiljaisuuttani.

Ja vaikka tiedän, että siinä ei pitäisi olla mitään rauhoittavaa, että söin viimeeksi maanantaina, tämä tuntuu hyvältä. Keho alkaa tuntua ihan hyvältä. Vaatekaapin seinät levenevät hiljalleen, kun päälle nyt mahtuukin ilman taistelua useampi pari housuja eivätkä monet paidat jää enää kiusallisesti kiinni vatsan seudulle. 

Ei tämä ole lähelläkään maalia, mutta jotain sentään.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti et laihdu enempää. Ruipelo mies ei näytä hyvältä.

Miika kirjoitti...

Anonyymi > Tiedän, että tämä on jo kulunut fraasi syömihäiriöisen suusta, mutta en pyri miellyttämään kehollani muita. Oli se minkä kokoinen tahansa ja oli tavoitteeni alipaino tai normaalipaino tai jotain siltä väliltä... =/

Anonyymi kirjoitti...

Olet sanonut näin : "Olin joskus sitä mieltä, että näytän tarpeeksi hyvältä hintelänä ja vaaleana, mutta nyt haluan jotain muuta. Olla jotain muuta." Ja nyt taas haluat olla hintelä?

Miika kirjoitti...

Anonyymi > Ei kai kenelläkään koko elämän ajan pidä yksi ja tietty päätös. Nyt olen kokeillut sitäkin, että en ole hintelä ja tiedän, miltä se tuntuu. Noihin aikoihin se oli jotain uutta ja jännittävää, enää se ei sitä ole. =)

Chrisis kirjoitti...

Suruttaa lukea, että olet taas tässä tilanteessa. Kärsit varmaan myös masennuksesta? Mielestäni laihduttamisesi vaikuttaa itsetuhoiselta käyttäytymiseltä, tahalliselta kidutukselta millä ei ole mitään tekemistä sen kanssa että oikeasti haluaisi olla laiha. Tekstistäsi puskee läpi itseinho. Olletko minkään avun piirissä nykyään? Syömishäiriö ei ole antanut sulle mitään kaikkina näinä vuosina, ja tiedät sen hyvin itsekin. Silti palaat aina laihduttamisen tielle. Voisitkohan saada jonkun rakentavamman tavan purkaa pahaa oloa?

Miika kirjoitti...

Crisis > Tällä hetkellä mulla on itse asiassa oikeasti ihan hyvä olla (sen takia en ole kauheasti päivitellyt tänne mitään hetkeen) ja painon pudotessa olen huomioinut kehoani paljon vähemmän viime aikoina kuin aikaisemmin. Huomaan myös, et on helpompi keskittyä töihin ja muuhun, kun on saanut painoa alemmas. Ei ole enää koko ajan levoton olo, kun tukevampana kaikki muu tekeminen paitsi liikunta tuntui turhalta ja siltä, että tuhlaan vaan aikaani. Mutta kiitos kuitenkin huolenpidostasi! Olet ihana<3 =)