marraskuuta 14, 2014

http://40.media.tumblr.com/5c866be7f78501a101930c5a6ecd4492/tumblr_meprhkOx2m1rjj3dio1_1280.jpg

Mä kuolen tähän.
Jos en lopeta nyt. 
Ei huomenna vaan nyt
En oksenna enää kertaakaan, en jätä aterioita välistä vaikka miten ahdistaisi. On pakko saada takaisin se motivaatio, se halu onnistua, se hymy ja nauru. Kiroan itseäni pitkällä listalla pääni sisällä: tyhmä, laiska, sekopää, sairas, naurettava, lapsellinen, itsekäs, typeräpaskakuole. Ei se motivoi, se rikkoo ne hauraatkin onnistumiset, joita saan välillä tehtyä, mutta en minä voi itseäni kehuakaan. 

Hienoa sinä ruma pieni raukka, joka olet taas palannut alipainoon. Tosi hienoa, Miika!
Kato, sun kihlattusi itkee, ihanaa! Sä jopa mietit kuumeisesti sen ruuan kalorimäärää, jota ruokit vauvalle, tosi tervettä jes! Oot kyllä kaikella tapaa todella ehjä ja fiksu ihminen, vau!

http://www.hungertorecover.com/3f50de1698d7631330353a1d3dc5e08a.jpg 

Tiedän, että en ole vielä niin pitkällä kuin silloin joskus. Tiedän, että pelkästään viikko täynnä onnistumisia tekisi paljon. Ja se viikko minun on pakko saada kaivettua esiin ylösnostettujen, puoliksi sulaneiden ruoka-annosten keskeltä. 
Pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko pakko.

5 kommenttia:

Bubble kirjoitti...

Miika, haluaisin sano jotain, josta olisi apua, mutta valitettava fakta on ettei sanoilla voi paljoa tehdä. Hyvä että olet tajunnut sen, että muutoksen on tapahduttava nyt. Et ole tyhmä, laiska, sekopää tai lapsellinen tai mitään muutakaan — ajatukset ovat pääsi sisällä ja vaikkei se teekään niistä vähemmän todellisia, ne eivät kerro mitään siitä minkälainen olet oikeasti. Olet upea ihminen ja aivan hurjan vahva. Älä kuole, sinulla on vielä hurjan paljon edessä ja pystyt selättämään tämän kaiken. You have all it takes, even though it may take all you have. Haluan vain toivottaa aivan kauheasti voimia ja tsemppiä, pystyt siihen kyllä! <3

Anonyymi kirjoitti...

menetin mun ystävän anoreksialle ja bulimialle kolme vuotta sitten mut kaipaan sitä ihmistä edelleen joka päivä. mä pyydän et teet kaikkes! on niin monia ihmisiä, jotka tarvii sua vielä pitkään ❤

Anonyymi kirjoitti...

Miten sulla menee? :( Toivottavasti oot kunnossa!!

Miika kirjoitti...

Anonyymi 22.06 > Otan osaa ystäväsi poismenoon! Mä en aio kuolla tähän, lupaan sen!

21.21 > Mulla menee nyt paremmin kuin hetkeen! =) Paino ei ole varsinaisesti noussut, koska syön keskimäärin 2000 kaloria päivässä miinus liikunnan polttamat nettokalorit eli aika +-0. Mutta aion ensi viikolla lisäillä välipaloja, joilla saan ainakin muutamalla sadalla nostettua tuota kalorimäärää. =)

nouy kirjoitti...

Mul on niin samat fiilikset.. Tähän kuollaan. Pari päivää oksentamatta ja oon valmis tappamaan itseni, paino noussut eikä pää kestä. Tänään ei vaan voi juoda sitä nutria, jonka kroppa tarvitsis. Tässä vaiheessa osasto ois oikee vaihtoehto, mutta koska sitä ei uskalla sanoa ääneen on pärjättävä itsekseen.