lokakuuta 22, 2014

Tauko

http://38.media.tumblr.com/32d7c6d187e9e14652a0d04b004e0e81/tumblr_ncegu3hO5m1qbospho1_500.jpg

Mun on pakko pitää pieni tauko täältä, jotta saan keskitettyä kaiken käytössä olevan ylimääräisen energiani painon nostamiseen. Haluan olla hyvä kihlattu, isä sekä ystävä eikä mulla riitä nyt aika tai voimat myös blogin päivittämiseen ja kuvien keräämiseen. Ja Oskari on kyllä todella huolissaan ja surullinen, jos se nyt on se, mitä jotkut täällä haluavat tietää. Rakkaani kärsii kyllä, ei huolta.

En tiedä, milloin palaan takaisin kirjoittamaan tänne, mutta en ennen kuin olen terveempi. Mua pelottaa, että sydän ei enää lyö huomenna: siihen sattuu ja se tuntuu raskaalta. En halua kuolla. Asetin itselleni liikuntakiellon, kunnes paino nousee lähelle normaalipainoa, mutta en tiedä kuinka paljon pelkkien lenkkien poistaminen arkirutiineista auttaa. Yritän kuitenkin parhaani.

Pitäkää itsestänne huolta!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ota niin pitkä tauko kun tarvitsee! :) Tosi paljon halauksia ja you can do this!!!

Anonyymi kirjoitti...

Voimia ihan hirmuisesti♥ Kaikkea hyvää teidän pienelle ja suloiselle perheelle. Valoa syksyyn! :)

Anonyymi kirjoitti...

haikea olo, mut toivon että toi tauko auttaa sua! halit sulle, oskarille ja emilylle!! ❤❤

lost girl kirjoitti...

paljon tsemppiä painon nostamiseen! toivottavasti palaat mahdollisimman pian :-)

Anonyymi kirjoitti...

Luin parin päivän aikana kaikki kirjoittamasi postaukset. Olet joutunut kokemaan paljon, hyvin paljon erilaista mitä itse olen tai voisin edes kuvitella.
Itkin monta kertaa lukiessani. En säälistä tai pettymyksestä, vaan siksi että mulle tuli paha mieli siitä mitä vastaan joudut kamppailla. Pelkoa ja vihaa. Ja niin moni joutuu kokea sen myös. Kuka päättääkin kenen mieli sairastuu.

Oot vahva ihminen! Rohkea, sydämellinen ja kiltti. Et yksin. Sulla on auttava tukiverkosto lähelläsi, ja turva olet niille jotka itse apua tarvitsevat. Ihminen ei pärjää yksin. Liikaa ei silti saa vaatia..

Jos olisin vierelläsi, halaisin sinua, pitkään ja lujaa. Niinkuin se pyyhkisi murheet pois hartioiltamme, ainakin hetkeksi. Ja muista, hippu positiivisuutta joka päivään auttaa jaksamaan kohti tavoiteltua onnea! Vain kaikkea hyvää elämääsi:)

Terv. Smaragdisilmä

Elämänilo ei voi olla liiallista, vaan se on aina hyvää. (Baruch Spinoza)