kesäkuuta 07, 2014

Try again

http://data3.whicdn.com/images/119260150/large.jpg

Olen selvästi vielä heikompi kuin miltä minusta tuntuu: tämän viikon alussa ystäväporukkaamme liittyi bulimiaa ja anoreksiaa sairastava poika, jonka kanssa keskustelin paljon pimenevinä, humalaisina kesäöinä. Se poika on täydellisessä kuherrusvaiheessa sairautensa kanssa ja viime aikoina pienenä kököttänyt syömishäiriö-Miika otti pojan jokaiset sanat sisäänsä ja päädyin eilen oksentamaan. Ai niin, ja tänään. 

Olo on väsynyt, pelokas, hermostunut. Päätimme Oskarin kanssa jäädä tänään viettämään rauhallista koti-iltaa, jotta en humalapäissäni sorru taas. Olemme keskustelleet ystäviemme kanssa siitä, että en voi olla tuon pojan lähellä ja olen sanonut siitä hänelle suoraan. Tämä tuntuu liioitellulta, ihmeelliseltä ylimääräiseltä draamalta, mutta en halua asettaa sitä syömishäiriön kylmää asetta enää ikinä ohimolleni. . 

Noista kahdesta oksennuskerrasta huolimatta olen todella onnellinen ja tuntuu ihanan epätodelliselta herätä täältä jokainen aamu. Yritän kirjoittaa enemmän ensi viikolla, nyt jatkan pahvilaatikoiden purkamista! =)

8 kommenttia:

Bubble kirjoitti...

En voi sanoa, että on ihanaa lukea tuosta pojasta. Kuitenkin on ihanaa, että olet tiedostanut kuinka hänen seuransa ei tee sinulle hyvää ja toimit asian eteen. Olen niin onnellinen siitä, että tiedostat asioita ja toimit niin kuin sinulle itsellesi on parasta.

Ihanaa, että olette nyt siellä, olen aivan hurjan onnellinen puolestasi. Onnellisuus on hyvä, pidä se jos suinkaan vain voit<3
(anteeksi kamalan huonosta kommentista, olen vähän muissa maailmoissa, mutta halusin sanoa jotain)

Anonyymi kirjoitti...

se ei vaadit terveen ympäristön itelles missä voit parantua on tosi upee ja aikuismainen teko! oon susta ylpee :)

Milla kirjoitti...

Fiksu teko. Toivottavasti tämä poikakin pääsee pois syömishäiriön kourista.

Ihana kuulla, että olet onnellinen :) Jätäthän nämä oksentelut tähän kahteen kertaan.

riri kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
riri kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
riri kirjoitti...

ei se ole liioittelua, tässä on kyse sun elämästäsi. oksentaminenkin on jonkinlainen riippuvuus ja käy järkeen että yrität välttää ihmisiä jotka sitä tekevät. varsinkin nyt kun olet noin hyvässä kunnossa niin ei voi puhua liioittelusta vaan ihan itsesuojelusta.

Raven kirjoitti...

Komppaan ylempiä. Okein sinä teit, Miika. Ei kannatakaan pitää ympärillään ihmisiä, joiden energia on itelleen vahingollista

Anonyymi kirjoitti...

Hei, vuosia vanhoissa teksteissäsi mainitsit tanssineesi. Saanko kysyä, mitä silloin tanssit? Nykyä? (en tiedä, jotenkin liittäisin sen vaan vahvasti suhun)