elokuuta 10, 2013

Lost and found


Viime päivät ovat täyttyneet pahvista, kirosanoista, kirjahyllyjen ja laatikostojen kokoamisesta. Jos parisuhde kestää Ikean huonekalujen kokoamisen, se kestää mitä vain.
Kävelen huoneesta toiseen, yritän ottaa ne omakseni. Jokainen huone täytyy uusilla äänillä, joilla on oma, tuntematon kaavansa. Ensimmäisenä yönä heräilin kolahduksiin ja jostain kuului lapsen itkua. Olen asunut koko pienen ikäni omakotitalossa ja kerrostaloasuminen tuntuu vieraalta, mutta pidän siitä huolimatta tästä asunnosta. Muiden asukkaiden läsnäolo luo illuusion turvasta.

http://24.media.tumblr.com/fdc0d8d551ab2a3001513bfe3cd41efa/tumblr_mr5gl1cHju1qgls16o1_500.jpg

Viimeisen kolmen päivän aikana minusta on tullu 1.4 kiloa kevyempi, mutta eilisyö katkaisi hyvin alkaneen putken ja olin tänään aamulla kilon painavampi kuin eilen. Tuo hieman yli kilon pudotuskin oli tosin suurilta osin vain nesteitä, joten en jaksa murehtia liikoja.
Vatsa oli tänään aamulla hieman turvonnut ja kipeä. Vanhat ystäväni, nesteenpoistajat, ovat piiloutuneet housujeni taskuun, reppuuni, minun puoleiseni yöpöydän ylimpään laatikkoon. Vaaka on myös katseilta piilossa. Nukun sikeämmin kuin pitkään aikaan, mutta unista on vaikeaa herätä ja kahvista on tullut korvaamaton osa aamuja.

Huomenna syön taas liikaa ollakseni maanantaina pienempi, mutta ei minulla ole kiirettä. Ensi viikonloppuna nämä uudet huoneet täyttyvät tutuista ihmisistä ja jollain oudolla, hauraalla tavalla olen onnellisempi kuin pitkään aikaan.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oot söpö ;~; älä sitten kuihdu pois, ethän?

Anonyymi kirjoitti...

Miika kiltti älä laihduta!

Anonyymi kirjoitti...

Oletko sinä tuossa ekassa kuvassa? :o

Miika kirjoitti...

Anonyymi 21.08 > En mä kuihdu!

14.12 > Laihdutan vähän ja rauhassa.

21.16 > Joo =l

Anonyymi kirjoitti...

Ootpa söpö :) Ihan erinäkönen minkälaiseks sut kuvittelin.

Miika kirjoitti...

Ai... ='D Mulla on täällä blogissa vähän niukasti kuvia musta, kun en kauheesti tykkää omasta naamasta. =/ Tykkään kyllä lukee blogeja, jois on paljon kuvia kirjottajasta ja sen elämästä, mutta ite en sellaseen pystyis...

aubree kirjoitti...

oot tosi sulonen ja hyvännäkönen c:

Anonyymi kirjoitti...

Oot tosi söpö:3 mut älä oikeest rupee laihuttaan se ei auta sua yhtää! Et oo todellakaan iso! Yritä pärjätä ja älä kuihdu pois...