heinäkuuta 28, 2013

It's too much, too bright, too powerful

http://25.media.tumblr.com/tumblr_llz7m2VUBn1qj5jq5o1_500.jpg

Miksi astuin tänään aamulla hotellin vaa'alle.
Tiedän, että minulla on enemmän lihaksia nyt kuin koskaan aiemmin, mutta en silti osaa olla ajattelematta muuta kuin, että painoni on liian korkea. Otin Lontooseen mukaan vain joitakin vanhoja vaatteita, koska tiesin ostavani täältä uusia joka tapauksessa ja halusin säästää niille tilaa. Mutta kun menen kotiin, onko vanha vaatekaappini sisältö liian pientä päälleni?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lso0s22t9d1r1txk5o1_500.png

Pitkästä aikaa ahdistaa niin, etten osaa pysyä paikoillani ollenkaan.
Minua itkettää, hermostuttaa, suututtaa.
Parannunko minä sittenkin niin, että palaan takaisin lievästi ylipainoiseksi?
Onko minun uusi, terveempi ulkomuotoni valhe, jonka taakse piilotan sen, että oikeasti paisun jatkuvasti?
Oskari osoittaa kiinnostusta kehoani kohtaan enemmän kuin ikinä, mutta en luota hänen mielipiteeseensä: hän ihastui minuun, kun painoindeksini lähenteli kolmeakymmentä.
Ei hänen sanoihinsa voi luottaa.

 http://24.media.tumblr.com/aea4cbaf437526665cca06feb0249f71/tumblr_mj5r9n4fg21rjj3dio1_500.jpg

Miksi minä annoin itseni päästä tällaiseksi?
Pitkästä aikaa haluaisin repiä ihoa rikki ihan vain, jotta saisin nähdä sitä ihanaa, tummaa verta. Jotta tuntisin sen tutun, polttavan tunteen reisissä seuraavana päivänä, kun haavat koskettavat vaatteita.
Mutta en tee mitään.
Istun vain hiljaa paikoillani ahdistuen. Tuntien, miten kehoni kasvaa kasvamistaan. Kunnes rasvassa uiva ihoni osuu lasisen laatikon lasisiin seiniin enkä minä mahdu enää sinne sisälle.

Tervetuloa takaisin, ihana läskiahdistus.

3 kommenttia:

meme kirjoitti...

Jospa Oskari on just se, jonka mielipiteeseen sun pitäis uskoa eikä omaas, jos se yrittää viilata linssiin ja valehtelee? Ymmärrän täysin läskiahdistuksen, mut se ei vastaa todellisuutta vaikka mieli huutais mitä.

Iso rutistus ja tsemppiä, oot ahdistusta vahvempi.

Anonyymi kirjoitti...

usko oskariin. Lihaksia voi saada vuodessa rankalla saliharjoittelulla 3-5kertaa viikossa korkeintaan 4kg eli sun pitää ymmmärtää että toi "mulla on lihaksia" uskottelu ei auta, olkoot se paino lihaksia tai rasvaa tai vaikka pikkukiviä tungettuna sun ihon alle, sä näytät MAHTAVALTA ja oskari rakastaa sua just tollasena, sun pitää vaan repiä anoreksiaverkot pois sun silmien edestä että näet itsesi samalla tavalla kuin muutkin <3

Anonyymi kirjoitti...

Ylempi anonyymi: se riippuu lähtötasosta kuinka paljon niitä lihaksia voi tulla. Miika on tietääkseni ollut aina hoikka, mutta ei kovin lihaksikas, joten voi olla, että se vaa'alla näkyvä luku voi olla isompi kuin jollakin toisella. En toki tunne Miikan kehoa, joten en voi analysoida sen enempää, mutta jokaisella lihakset, paino jne. on yksilöllisiä :)

Mua ei huoleta se etteikö Oskari pitäisi sua hyvännäköisenä, Miika. Mua huolettaa se että sä et pidä itseäsi ilmeisesti sittenkään hyvännäköisenä. Onko siellä tapahtunut jotain, minkä takia nämä viimeisimmät merkinnät ovat olleet poikkeuksellisen alakuloisia? Ei sinun tarvitse kertoa kaikkea, mutta tuli vain mieleen! Huonoja päiviä on kaikilla, mutta jos tuo huono olo jatkuu niin suosittelen heti ottamaan yhteyttä sun psykiatrille! Elä päästä tuota pahaa oloa enää siihen pisteeseen kuin viime vuonna!!