toukokuuta 14, 2013

Hyvästi, Oskari.
En tiedä, mikä vittu minua vaivaa, mutta olen pahoillani.
Rakastan sinua.

20 kommenttia:

riri kirjoitti...

Miika rakas kiltti, älä sano noin. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta en pidä noista sanoista.

*halaus*

pieni tulitikkutyttö kirjoitti...

Pelottaa. Pelottaa niin niin paljon. Mitä on tapahtunut? Älä tee itsellesi mitään...
Et ehkä usko, mutta sä voit vielä päästä tuosta kaikesta pahasta yli. Et tänään, et huomenna, ja se vaatii töitä -huolimatta että olet jo nyt tehnyt paljon, ja pärjännyt hienosti.
Mä uskon edelleen suhun.
Hassua, että olet jotenki tärkeä, vaikken yhtään sinua tunnekaan. Mielessä pyörii vain pahin mahdollinen, voi kiltti älä.

Hali. ♡

DistressedFairy kirjoitti...

Miika... Tuli kauhee huoli ku luin tän :(( Tarkottaako tää eroa vai mitä ihmettä? Toivottavasti vastaat pian<3 Olet tärkeä !

Bubble kirjoitti...

En tiedä mitä tarkoitat tällä, mutta mieleen tulee vain pahin mahdollinen ja voi kiltti, älä. En tunne sinua, mutta olen hurjan huolissani ja haluaisin vain tehdä mitä tahansa, että sinulla olisi parempi olla. Vaikutat aivan upealta ihmiseltä. En pidä noista sanoista, ethän tee itsellesi mitään?

Uskon sinuun ja siihen, että pääset tuosta kaikesta vielä yli. Ei se tapahdu nopeasti ja helposti, mutta pystyt siihen. Olet jaksanut niin kauan ja olet niin hieno ihminen ettei tuo kaikki paha voi jatkua ikuisesti. Jaksa vielä, jatksathan? Pystyt siihen, pystyt aivan varmasti.

Olen huolissani, toivottavasti ilmoittaisit pian itsestäsi. Hali ♥

Milka kirjoitti...

en tiedä mitä sanoa mutta

rakkautta ja jaksamista joka tapauksessa Miika!

Adelheid kirjoitti...

Ei, ei, ei.. Tää ei kuulosta ollenkaan hyvältä... Mitä on tapahtunu? Apua... Voimia<3

Ida-san kirjoitti...

Miika... Mitä tämä kaikki on?
Luin blogiasi monen kuukauden tauon jälkeen. Osa asioista oli kääntynyt välillä hyväksi, osa huonoksi. Mutta miksi Oskarikin...? Et sä siitä oikeasti haluaisi kai luopua? Mitä sä pelkäät, onko se se että haluat vajota? Tuntuu ettet halua satuttaa häntä?
Enemmän se Oskaria satuttaa jos jäät yksin kitumaan. Te olette kokeneet kaiken, oikeasti kaiken yhdessä - vai puuttuisiko sittenkin jotain, ehkä se kesä, syksy, talvi, kevät ilman huolta? Mitä sinä pelkäät, lintu pieni?

Goofy kirjoitti...

MITÄ?! EIKAI SIEL OO TAPAHTUNU MITÄÄ VAKAVAA?

Pinni kirjoitti...

Koita pärjätä, älä tee tyhmiä päätöksiä, joita saatat katua myöhemmin. Äläkä etenkään tee mitään itsellesi.

Goofy kirjoitti...

ei helvetti... ei se lähde! ei se vaan voi jättää sua ;(

Mary kirjoitti...

Mitä onko Oskari jättänyt sut,
nyt oikeesti itkettää ihan pirusti, mitä on tapahtunut?
:'(

Maria kirjoitti...

Olen lukenut sun blogia jo pitkään. Säikähin kun luin sun uusimman päivityksen. Sano jooko ettet oo tekemässä mitään tyhmää? Jaksamista ja tsemppiä! <3

Ninni kirjoitti...

Voi kulta pieni, mitä siellä on oikein tapahtunu? :( Oon niin huolissani!!

kukkatyttö kirjoitti...

Älä, kiltti.

Anonyymi kirjoitti...

En oo nyt varma mitä tolla viestillä tarkotit, mut jos aiot tappaa ittes älä tee sitä!! Sul on viel elämää ja onnee edessäs, sul on viel mahollisuus älä hukkaa sitä! Kuole lopulta kuitenki ei sitä tarvi aikaistaa, nyt vaa keskity elämisee ja paranemisee ja koita pärjätä. *halaus* <3<3<3<3

Bubble kirjoitti...

Olettaminen ei ole totuutta, katso mitä tuleman pitää ja mietin sitten mitä tehdä. En osaa sanoa mitään hienoa ja viisasta vaikka haluaisinkin, anteeksi.

Vaikket itse uskoisi, ei se tarkoita, että jokin olisi mahdotonta. Mieli paranee hurjan hitaasti ja arvet eivät välttämättä katoa koskaan, mutta mikään ei ole kiveen kirjoitettua. En voi antaa yksiselitteistä vastausta siihen kuinka toimia, uskon kaiken kuitenkin vielä kääntyvän edes siedettäväksi. Ansaitset hurjan paljon parempaa.
Halaus ♥

Anonyymi kirjoitti...

Voi Miika... Jaksa vielä vähän, jaksa. Oskarillekkin voimia, on sitten tapahtunut mitä tahansa. <3

riri kirjoitti...

voit kyllä minulle kertoa, jos haluat :( tai seuraavassa postauksessa. mitä tahansa sitten onkaan käynyt niin voimia kauheasti <3

Emily kirjoitti...

En tiedä mitä on tapahtunut, mutta postauksen luettuani ensimmäinen reaktio oli EI!
Harmikseni en voi tehdä mitään muuta, kuin toivoa sulle jaksamisia :--( ♥

Miika kirjoitti...

Ida-san > Tällä hetkellä mä en pelkää, mä vaan yritän saada tän pahan olon lähtemään keinolla millä hyvänsä. Eikä se lähde enkä mä opi ikinä, että mitä ikinä teenkin, se paha olo on ja pysyy, mutta silti mä yritän ja satutan muita samalla. Ja kyllä mä tiedän, että Oskarin olisi parempi olla jonkun toisen kanssa, mutta jälleen kerran se valitsi mut eikä mun kai auta muuta kuin antaa sen rakastaa mua.

Ninni > Mun koottuja mokailuja taas, mutta ilmeisesti olen taas saanut kaiken anteeksi. Ei tarvitse olla huolissaan!

Anonyymi 21.45 > Mietin kyllä kokonaan lähtemistä, mutta yritän nyt vielä kerran päästä jollain toisella tavalla eroon tästä pahasta olosta. Kiitos<3

Anonyymi 23.36 > Kai mä yritän vielä. Kiitos<3