tammikuuta 14, 2013

Has it been too long since I went away?

http://25.media.tumblr.com/1c37a5c18cd08542e639d4ca523f1aa4/tumblr_mflwmkELgB1qduw7ro1_500.jpg

Viikonloppu oli ihana.
Se oli täydellinen.

Nyt voin rauhassa palata takaisin siihen todellisuuteen, että ne farkut, jotka mahtuivat päälleni osastolta päästyäni, ovat nykyään liian tiukat.
Ja vatsa liian iso.
Ja naama turvonnut.
Ja reidet koskevat kohta yhteen.
Miksi olen päästänyt itseni näin isoksi? 
Ja miksi kukaan ei ole huomauttanut tästä?

4 kommenttia:

meme kirjoitti...

hienoa, että sulla oli hyvä viikonloppu oskarin kanssa. tuli varmaan ihan mukavaan paikkaan arjen myllertäessä ympärillä. voisiko olla, että kukaan ei ole huomauttanut painonnoususta, koska näytät muiden silmin terveemmältä kuin silloin joskus? sä olet edelleen pieni, mutta menossa oikeaan suuntaan vaikka se ahdistaa. kaikki menee hyvin ja yritä olla välittämättä kaikkien anojen pätemisistä, kun eivät mitään tiedä niin kuin ei kukaan muukaan tilanteen ulkopuolinen. ekana tulet sinä ja sitten muut.

haleja.

riri kirjoitti...

olet päästänyt itsesi "isoksi" koska se on ollut koko ajan tarkoituksena, koska se on parantumisen askel vaikka se ei susta nyt siltä tunnu. itselläni ei ole koskaan ollut mitään syömisongelmaa mutta voin kuvitella että voi olla tosi pelottavaa katsoa miten kroppa kasvaa vaikka tietää, että se on hyvä asia. koska on tottunut aina laihduttamaan ja kontrolloimaan sitä miltä vartalo näyttää. mutta mä uskon että siihen voi kyllä tottua, pikkuhiljaa. se vie aikansa kuten parantuminenkin ja mä vielä vain toivon, että jaksaisit uskoa.
voimia ja halauksia kauheasti <3

IP kirjoitti...

Hei,

en ole ennen kommentoinut, vaikka olenkin lukenut sun blogiasi melkein alkuajoista saakka. Oon valtavan onnellinen, että sulla oli hyvä viikonloppu! Niitä tulee vielä paljon lisää, olen varma siitä :)

Vaikka painon normalisoituminen (ei missään tapauksessa lihominen) tuntuu sun tilanteessa ahdistavalta, se on todellisuudessa askel kohti fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Ei sun, niin kuin ei kenenkään muunkaan, ihmisarvo ole kiinni vaatekoosta tai kilomäärästä. Pidä huolta itsestäsi ja anna rakkaittesi pitää myös!

Tsemppiä!

liina kirjoitti...

Anna rakkauden piirtää sun ääriviivasi. Usko läheistesi katseisiin, sanoihin. Sä olet hyvä, kaunis ja komea.

Voimia <3