tammikuuta 03, 2013

Haluan takaisin 57 kiloon.
Ei minun tarvitse laihtua kuin 3-4 kiloa.
Vähennän ruokamääriä hiljalleen, ei kukaan huomaa mitään, kunhan teen sen tarpeeksi hitaasti.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei Miika, ei taas.. Sä et OIKEASTI halua tätä. Taistele pliis sitä mörköä vastaan.

Millikeiju kirjoitti...

Miika eiiiii.... :c apua miten saan sun pään käännettyä? Kun jos alotat tiputtamaan painoa ollenkaan, niin se 57kg ei kuitenkaan riitä sitten kun sinne pääset. Toi on loputon kierre ja haluut kuitenkin aina vaan alemmas ja otat aina vielä pikkasen vähemmän ruokaa lautaselles..

Sä olet jo niin pieni ja täydellinen, en voi ymmärtää miksi haluat vielä laihtua.. tai no höh, kyllä mä tietenkin ymmärrän mutta silti en ymmärrä. voikun oppisit näkemään itses muiden silmin ♥

Vimmumonsteri kirjoitti...

Miika älä tee sitä, oot jo saannut pikku hiljaa nostettua painoos terveenpään suuntaan joten älä lannistu, vaan pysy vahvana ! Ei ketään halua että oot taas laiha kun luuranko, ainoastaan se mörkö sun sisällä haluaa vaan sut heikompaan kuntoon ja määrätä sua laihduttamaan ! Pysy vahvana ! ♥

Vaniljasyndrooma kirjoitti...

sä tiedät itekin, ettei se jäis siihen 57 kiloon! et mene taas sinne helvettiin!

pieni tulitikkutyttö kirjoitti...

Älä.......sä tiedät niinkuin kaikki jo aiemmin kommentoineet, että se 57 ei riittäisi kuitenkaan. Eikä 55. Eikä 50. Eikä 45... Se mörkö haluaa vain yhtä; saada sut kokonaan, se t a p p a a . Älä kulta luovuta. Voisinpa auttaa...

Sanna Majaniemi kirjoitti...

Miikä älä! Mä en oo tainnu ennen kommentoida, vaikka oonkin melkein vuoden blogias seurannu. Susta oon saanu voimaa ja inspiraatiota omaan paranemiseeni. Olen lukenut tippa linssissä onnistumisistasi, koska olen ollut niin ylpeä sinusta! Älä nyt luovuta. Tiiän, miten Ana saa vakuuteltua kaikenlaista, mutta muista, että se on sun kroppasi, sun mielesi. Joten sä määräät, ei Ana.
Paljon voimia!

kaipuu. kirjoitti...

Mä olen lukenut sun blogia alusta alkaen. olen seurannut sun romahtamisia, ylös kapumisia ja ponnistuksia. haluan niiden ponnistuksien tulevan nytkin esiin. haluan sun ottavan itteäs nyt niskasta kiinni. koska miika sä et sieltä 57 kilosta pääse muuta kuin enää alemmas, kun olet taas päässyt laihduttamisen makuun. sä vaan vähennät ja vähennät syömisiäs. pikkuhiljaa. mitä sitten kun se on taas siellä neljässäkymmenessäyhdeksässä kilossa? en halua sitä sulle. juuri kun pääsit siihen mhtavaan lukuun. 60. se on hyvä. anna sen pysyä. ei 59. ei 58. ei 57. eikä mitään sen jälkeen. nosta ittes sieltä ylös tai mä tulen sut nostamaan.

DistressedFairy kirjoitti...

Heii , ei sun tarvitse enää laihduttaa ! Mitä hyötyisit siitä ? Haluaisit laihduttaa vaa enemmän,13-14kiloa ja olisit taas lähtöpisteessä. Ei kannata enää. Tiedän ja uskon,että mieli tekisi,mutta ei siitä ole sulle mitää hyötyä. Olet paras tuollaisena!

Anonyymi kirjoitti...

hei, olen kanssa yksi säännöllinen blogisi stalkkija joka ei koskaan kommentoi mitään enkä nytkään mitään järkevää. pyydän vain ettet tee sitä. älä aloita taas. koska aloittaminen tässä tapauksessa on luovuttamista. välitä itsestäsi niin kuin me täällä bloggerissa ja perheesi. ja Oskari.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi laihduttaisit? Olet sen jälkeen onnellisempi? En usko. Entä rakastetumpi? Susta välitetään ihan tarpeeks ja vähän viel enemmänki just tollasena kun oot! Vai tunnetko laihana itsesi paremmaksi ja itsetuntosi nousee? Noup. Näin tuskin tapahtuu.
Mitäpä jos alkaisit kehittämään fyysistä kuntoasi (se tosin tarkoittaa että ruokaakin on syötävä kunnolla) jos keräisit lihasta? Tosin silloin painosi luultavasti nousee (lihas kun tiedettävästi painaa).
Haluaisin auttaa sinua jollain tavalla, ja auttaakseeni ja ymmärtääkseeni sinua tahtoisin tietää että miksi mielummin tavoitella luurankomaisuutta kun voisi saada lihaksikkaan, terveen vartalon?

Goofy kirjoitti...

Kaikki muut on jo sanonut ne asiat, mitkä mä halusin sanoa. Älä vaan tee sitä..

Anonyymi kirjoitti...

samaa mieltä^ kaikki mitä mulla oli sanottavanani, on jo sanottu, älä vaan tee sitä, et oikeasti halua sitä kierrettä uudelleen..

riri kirjoitti...

ehei, miika. tulen koneen läpi ja pidän sinusta niin lujaa kiinni ettet enää aloita tällaista.
ethän jooko?

paljon rakkautta ja voimia sulle <3