elokuuta 05, 2012

But when beauty met the beast, he froze

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m82qmeI1yD1qgnp30o1_500.jpg

Vihaan tätä.
Tuntuu koko ajan siltä, että kurkkuuni nousee mahahappoja ja sylkeä erittyy suussa enemmän kuin sitä tarvitsisi: ihan kuin oksennusta ennen tai sen jälkeen.
Jatkuvasti mietin, että pitäisi oksentaa ihan vain sen takia, että keho saisi oikean syyn käyttäytyä noin. Tai että se paska vaikenisi kokonaan.
Tänään kaikki kehoni pienetkin tekemiset ja pyynnöt ovat saaneet minut raivon valtaan.
Jätä minut jo rauhaan!
Ja lakkaa olemasta niin helvetin tarvitseva koko ajan. Sinulla on kaikki ihan hyvin.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m84jzeacAG1qgnp30o1_500.jpg

Juttelin N:n kanssa vielä ennen kuin he lähtivät, mutta en saanut sanotuksi, miten tärkeä N minulle on. Voin vain toivoa, että hän tietää sen.
Viime päivät ovat olleet uskomattoman ristiriitaisia: hetkittäin on tuntunut jopa "normaalilta" nuorelta, joka viettää kesäloman toiseksi viimeistä viikkoa ystäviensä kanssa. Ja sitten sekunissa minusta on taas tuntunut sairaalta, joka yrittää soluttautua terveiden joukkoon. Kuin ympärilläni olisi paksu verho, jota en koskaan saa kunnolla revittyä alas ja se tukehduttaa.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7hrshz6wz1r5ei3ho1_500.jpg

Vaikka oikeasti minä kiinnitän sen verhon välittömästi takaisin, kun olen onnistunut irrottamaan sitä edes vähän. Vielä en vain ole aivan varma, mitä muuta voisin tehdä. Haluaisin opetella olemaan ajattelematta. Kytkemään pois jatkuvan analysoinnin ja sen, miten saan kaikesta positiivisestakin loppujen lopuksi analysoitua jotain negatiivista.
Jotain pahaa, kirottua...
Osaan minä pakottaa itseni olemaan ajattelematta, mutta taidan siltikin huijata ja ajatella ihan vähän vain. Ihan harmitonta ajattelua, osaan kyllä lopettaa ennen kuin masennan itseni, ihan varmasti osaan... On vain muutamia oikeita tilanteita, jolloin en usko, että edes saisin itseni pakotettua ajattelemaan.

Pää tuntuu raskaalta ja tämä mahahappoinen sirkus voisi jo loppua.

4 kommenttia:

Brosme kirjoitti...

Tuon ajattelemisen minäkin haluasin pois kokonaan. Tuntuu, että sairastutan itseni vielä pahasti tällä ajattelemisella :\ Valvoin viime yönä puoli neljään vain siksi etten saanut ajatuksiani kasaan.

Toivon kovasti ettet anna periksi, vaan näytät sille päänsisäiselle mörölle olevasi sitä vahvempi.

kukkatyttö kirjoitti...

Minullakin oli refluksia erittäin kauan siitä lähtien, kun minut laitettiin hoitoon ja syömään. Kannattaa puhua siitä lääkärille - hän ilmeisimmin antaa sinulle kuurin tapaisen närästyslääkepakkauksen. Se auttaa, kun hetken aikaa niitä syöt. Tiedän kuinka kamalaa on niellä omaa oksennustaan ja tuntea kurkussa kipristelyä. Pahimmassa tapauksessa kurkkusi voi tulehtua pahasti, jos annat sen jatkua.

Brosme kirjoitti...

Joskus se ajattelu kyllä vielä tappaa minut. Mutta kun en osaa lopettaa koskaan ajoissa. Saas nähdä koska se vain menee liian pitkälle...
Yritän jatkaa kuitenkin kaikesta huolimatta kirjoittamista, vaikka tällä hetkellä se maistuukin - näin suoraan sanottuna - kissanpaskalta. Kirjoitan kuitenkin tuon julkisen blogin rinnalla salaista blogia mihin voin kirjoittaa aavistuksen vapaammin. En nyt muista tarkkaan, mutta taisin laittaa sulle kutsun...Toivottavasti se tuli perille, kun en tahtonut muistaa meiliäsi ulkoa ja juuri olin tyhentänyt iPodin yhteystietolistan.

elle kirjoitti...

Kanttii oikeasti mainita lääkärille tosta mahahappojutusta, siihen saa helposti lääkkeet koska on aika yleinen oire ja ei refluksitautikaan harvinainen oo! Itekin oon huomannut, että noin käy.. Ärsyttävää. Jos muuten ei olis sattunu ajattelemaan tätä maailmaa pariin tuntiin, niin ton tapahtuman jälkeen päässä soi vaan oksentaminen.. Älä sinä oksenna, kroppas koittaa just selvitä tositosi rankoista asioista (kuten tietty mielesikin ja koko Miika, mutta tohon oireiluun viitaten), niin varmasti reagoi niin ikään oudosti.

Tärkeyden kertomiseen ei aina tarvita sanoja, teot puhuu puolestaan tosi paljon. N varmasti tietää. :)

Kerron tietysti sulle, jos aloitan uuden blogin! En varmaankaan tee niin tosin. En pääse vaan täällä uudessa kodissa nettiin muulla kuin kapulapuhelimellani niin en postaa/kommentoin lyhyesti :/ Paljon olis blogiin kyllä kerrottavaa!

Voimia ja miljoonia halauksia <3