heinäkuuta 15, 2012

They're gonna push until you give in

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m76qmvZGow1qkabz1o1_500.jpg

Tämä viikonloppu on ollut vaikea.
En tiedä miksi, mutta olen ollut jatkuvasti allapäin ja olen jopa helpottunut, että pääsen tänään takaisin osastolle turvaan.
Jos jäisin tänne saattaisin tehdä jotain tyhmää.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6zwqxW9jW1qbospho1_500.jpg

Eilen iltapalan aikana tuntui siltä, että ruoka on kovaa vauhtia matkalla takaisin ylös. Koko yön vatsassa ja kaulassa painostava tunne.
Mikä sul on?
Haluan oksentaa, olla syömättä. Huutaa ja tehdä itseeni mustelmia. Huono päivä
Miksi minusta ei tunnu hyvältä? Sain viettää viikonlopun rakkaitteni kanssa, mutta silti mielessä pyörivät vain mustat virrat ja verenpunainen sade.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66tl4GILc1r0jkfxo1_500.jpg

Jos pystyisin, piirtäisin viivoja kehooni. Lähtisin pitkälle kävelylle enkä söisi koko loppupäivänä mitään.
Jos voisin, itkisin ääneen ja sitten vetäisin pääni täyteen alkoholia.
Hakkaisin kynällä pyöreitä mustelmia jalkoihini. Pakottaisin itseni oksentamaan.
Ruokaa tai vettä tai verta.
Ihan sama mitä, koska sisälläni on jotain pahaa, mistä minun on päästävä eroon. Päästävä eroon ennen kuin saastutan jonkun muunkin sillä myrkyllä.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m59wrwsucz1qzydgto1_500.jpg

Haluaisin huutaa sinulle. Haluaisin, että et hymyilisi ja olisi iloinen. Että et koskisi minuun.
Oksetan itseäni jo ihan tarpeeksi yksinkin.
Eilistä ei olisi pitänyt tapahtua. Eikä tämänaamuista.
Olen ällöttävä.
Oksettava.
Väärä.

Pääni huutaa.
Ei, en minäkään kestä itseäni. Et ole ainut.
Haluan viiltää. Syvemmälle kuin viime kerralla. Lopullisesti toisin kuin viime kerralla.
Kohta istun autossa matkalla osastolle ja toivottavasti saan nämä tappavat ajatukset pois päästäni. Koska tiedän, että en halua satuttaa läheisiäni enää sillä, että satutan itseäni.
Silti se kaikki houkuttelee. Se kaikki olisi niin lähellä. Helposti toteutettavissa.
Mutta yritän vielä.

11 kommenttia:

Brosme kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Löysin tämän blogisi eilen ja luin sitä jonkin verran.Halusin vain kertoa että on ihan normaalia tuntea huonoa oloa tuollaisesta suhteesta! Tunnut fiksulta nuorelta mieheltä ja ansaitsisit tasapainoisen parisuhteen tytön kanssa sillä se mitä teet nyt on väärin ja tunnet sen itsekkin mutta siihen sinun ei tarvitse tyytyä!! Toivon että saat tarvitsemasi avun ja voitat sekä syömishäiriösi että saat terveen parisuhteen tytön kanssa ja ehkä joskus tulevaisuudessa perheenkin!!

Hansu kirjoitti...

Ano: Tietääkseni siinä ei ole mitään väärää että Miika on parisuhteessa pojan kanssa.

Ja Miika, minä tosiaankin toivon että sinä selviät, Sinä ansaitset sen ♥
Koita pärjäillä.

Brosme kirjoitti...

Ihan kaikella rakkaudella ano...Sä vain pahennat Miikan oloa tuolla kommentillasi. Jos et kerran hyväksy, että Miika on pojan kanssa, ole hyvä ja poistu sitten tästä blogista. Kiitos!

elena kirjoitti...

Totuttelu kotona olemiseen ja siihen, että pitäisi itse ottaa vastuuta syömisistä on aluksi vaikeaa. Mutta kun alat hallitsemaan sen, olemaan vahvempi kuin se joku musta sisältäsi ulos pyrkivä paha olo ja ilkeät ajatukset itseäsi kohtaan, niin opit vielä nauttimaan noista hetkistä rakkaidesi parissa. Sitten kun hallitset enemmän syömistä kuin se hallitsee sinua, saat yhä pitempiä hetkiä Oskarin kainalossa ja mukavalla kotisohvalla. Miika, sä pystyt siihen. Kaikki vaatii aikaa, mutta vielä joskus. Hirveästi haleja ja voimia ♥

elena kirjoitti...

Anonyymi on näköjään eksynyt väärään blogiin. Jokainen on ja saa olla oma itsensä, ilman, että tuollaiset ahdasmieliset ihmiset siitä valittavat. Tuollaiset, jotka paiskovat kananmunia ihmisten päälle Pride-kulkueessakin.

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko nämä kuvat Sinusta itsestäsi vai netistä..?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...

Ovatko nämä kuvat Sinusta itsestäsi vai netistä..?

15. heinäkuuta 2012 23.45

Tässä on Miikan omia kuvia: http://swandance.blogspot.fi/search/label/omat%20kuvat
Näitä muita kuvia löytyy blogeista joissa yleensä ihannoidaan tikkulaihoja miehiä joka vähän kyseenalaistaa musta Miikan halun parantua.... Mä itse mietin sitä et miksi olet suhteessa Oskariin jos se aiheuttaa noin paljon tuskaa?? Olisko sun kuitenkin parempi olla ilman? Ei kuulosta kovin terveeltä et tulee tollasia tunteita vietettyään aikaansa "rakkaan" ihmisen kanssa.... Toi tehdä "suhde" kuitenki alkoki aika epämääräsesti joten näinköhän te ehkä oikeesti RAKASTATTE toisianne.... Tuli vaan mieleen.... Tuon ekan anon kommenttia en ymmärrä, ei musta sukupuolella ole väliä, mutta mietin vain jos toi suhde kuitenki vaan aiheuttaa tuskaa?

Sara kirjoitti...

Laitan nyt "nimellä" kommenttia että erotun. Itse mietin samalla tavalla kuin yllä oleva anonyymi että tuo Miikan paha olo nimen omaan johtuisi siitä että se millaisessa parisuhteessa Miika on, on väärin. Ja minua harmittaa että ilmeisen nuori ja sympaattinen nuori pilaa elämäänsä tuolla tavalla kun voisi elää sitä tasapainoisessa parisuhteessa!! Jos olen ymmärtänyt oikein yksi ahdistumisen syy on nimen omaisesti ollut Miikan seksuaalinen suuntautuminen mikä mielestäni osoittaa sen että myös Miika itse tietää parisuhteensa vääräksi mutta ei silti ehkä uskalla taistella vastaan. Kaikkia ei ole luotu elämään homoseksuaalisessa parisuhteessa ja ehkä Miikan olisi parempi kerrankn kuunnella niitä tunteita mitä hänen suhteensa hänessä itsessään saa aikaan ennen kuin itsetuho tekee jotain peruuttamatonta!!

Brosme kirjoitti...

Minä kun luulin, että ihmiset saisivat kirjoittaa ajatuksistaan vapaasti, mutta minulta saisi mennä jotain pahasti ohi. Tuskin Miikan olo ainakaan paremmaksi tulee Oskarin suhteen näiden kommentien lukemisen jälkeen....

beautiful kirjoitti...

Mä toivon, että sun olo muuttuu paremmaks mitä se tätä kirjoittaessa on ollu. Mä todella toivon, että sun mieleala nousis tästä, että löytäisit unelman jonka vuoksi elää. Täällä on monia ihmisiä jotka ei todellakaan halua, että sä kuolet.