huhtikuuta 03, 2012

You were full of living colours

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1tde4U2EW1qafc06o1_500.jpg

Kiitos kaikille huolenpidosta<3
Otin lauantaina lääkkeitä ja vierailin vanhempien viinakaapilla. Sunnuntaina heräsin neljän aikoihin, pää tuntui raskaammalta kuin mitä se on ikinä koskaan ollut. Vietin koko loppupäivän sängynpohjalla ja pelkäsin lihovani siitä makoilusta.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1mli9Bi5h1qkabz1o1_500.jpg

Tänään olen syönyt n. 400 kaloria, syön vielä jäisiä mansikoita ja vadelmia iltapalaksi. Olen kävellyt hieman yli tunnin, urheillessa polttanut n. 300 kaloria sekä tehnyt lihasliikkeet.
Haluaisin syödä paljon vähemmän, mutta sitten en jaksaisi urheilla, joten yritän pitää kalorit n. viidessäsadassa. 
Tällä hetkellä olo on kuitenkin ihan ok. Pääsiäinen ja sen mukana tuleva suklaavyöry pelottaa, yritän saada itseni jonkun kaverin luokse yökylään, missä voin täyttää vatsani kalorittomilla juomilla. En halua sitä suklaata kehooni, en tarvitse sitä tahmeutta ja rasvaisuutta, likaa ja pettymystä.

Väsyttääväsyttääväsyttää.

5 kommenttia:

Anemone Nemorosa kirjoitti...

Oli tärkeetä saada sulta postaus, koska aloin oleen jo todella huolissani.. Kiitos siis että oot yhä tässä maailmassa, älä jatkossakaan katoa minnekään♥

elena kirjoitti...

Väsyttääväsyttääväsyttää. Paremmin ei tosiaan vois munkaan oloa kuvailla.

Hoitovirhe kirjoitti...

Luojan kiitos Miika, että oot elossa<3 Älä vain lähde mihinkään! Laitat mulle jatkossa heti postia, jos tulee sellainen olo, että tekee mieli vetää lääkkeitä ja viinaa kurkusta alas. Melkein sekosin huolesta D:

Hoitovirhe kirjoitti...

Toivottavasti jää. Mä todella toivon, että jää.

Anemone Nemorosa kirjoitti...

Juu kirjottele kun ehdit, tiiän että sul on muutakin tekemistä kuin vastailla niihin :P
Oon pahoillani, oikeessa oot etten voi olla huolestumatta, sillä se olisi tosi tunteetonta... Yritä sä saada voimia siitä ajatuksesta että susta välitetään(: