huhtikuuta 10, 2012

Low, low, carry me low

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m28b6qt0rR1qe5gy7o1_500.jpg

Lihoin eilisestä.
Lihon jos syön?
Lihon jos en syö?

Joten tänään olen syönyt enkä huomenna käy vaa'alla.
Miksi en voisi vihata tätä kaikkea niin paljon, että haluaisin siitä eroon?

10 kommenttia:

Hoitovirhe kirjoitti...

Sä olet jo niin pieni, että sä pian näännytät itsesi :C Kunpa saisin sinut ymmärtämään kuinka sattuu lukea näitä tekstejä...

Raven kirjoitti...

Kylläpä tuo viimeinen lause kolahti ja kovaa...

Vaiennut kirjoitti...

En tiedä, näetkö itse, kuinka kirjoituksesi muuttuvat yksi toisensa jälkeen yhä sairaampaan suuntaan? Kenties sinusta tuntuu, että hallitset kokonaisuuden, että haluat olla vain vähän pienempi vielä, mutta rivien välistä voi lukea ihan muuta. Sinä katoat tuota menoa ja kun kadotat itsesi, menetät siinä sivussa O:n ja muut läheisesi sekä elämäsi. Ei kuulosta hyvälältä, eihän?

Lavida kirjoitti...

apua miten en oo ennen löytänyt sun blogia?? no sait yhen lukijan lisää :) Samoja ajatuksia löytyy mun päästäkin, et oo ainoo :( mun toivo ja usko vaan on kadonnut kauas pois...tsemppiä, oot jo kamalan pieni, älä laihduta enää ansaitset jotain niin paljon parempaa!

jjennyy kirjoitti...

Hei kuules, et sä liho tosta noin vaan.. Sun nesteet vaan heittelee, jonka takia vaaka näyttää erilukemia, siihen myös vaikuttaa se (jos käyt aamusin vaa'alla) miten paljon olet syönyt illalla ja kuinka hyvin se on kerennyt sulautua.. Tiesitkö että ihminen lihoo kilon syödessään n. 7000kcal yli kulutuksensa? Eli saat syödä aika paljon ennen kun mitään todellista lihomista edes tulee..

Vaiennut kirjoitti...

Voi kun se kontrollinkaipuu pitäis kohdistaa johonkin ihan muuhun.. :/

Hoitovirhe kirjoitti...

Voi Miika-rakas...tekisin oikeasti ihan mitä vain jotta saisin sut ajattelemaan itsestäsi niitä hyviäkin puolia. Niitä löytyy kyllä♥

Mitä tuohon tatuointi-asiaan tulee, niin olet oikeassa. Tuon voisin tatuoida minäkin päähäni ja monta muuta tekstinpätkää nahkaani. Jos vain rahaa olisi, eikä niin ärsyttävät vanhemmat :/

keiju kirjoitti...

Tykkään sun blogistas. Voimia sulle♥ Liityin lukijaks:)

Anonyymi kirjoitti...

Kauan olen seuraillut blogiasi ja se on ihana. Voimia hirveästi sinulle! <3

Olet päivityksissäsi maininnut useasti päivän kalorit ja sen, kuinka paljon olet liikkuessa kuluttanut kaloreita. Minua on kauan kiinnostanut, että missä/millä lasket juuri nuo poltetut kalorit? Olisi ihana löytää kohtuu luotettava tuollainen laskuri yms. Olisitko valmis paljastamaan sen olinpaikan? (:

Miika kirjoitti...

Anonyymi: Kiva kuulla! =) Lasken SparkPeople.comissa, mutta nykyään pystyn aika hyvin jo ilman kunnon laskureita arvioimaan kulutuksen ja syödyn ruoan. Tuo paikka on todella hyvä! Ainoa ongelma on se, että sinne täytyy itse lisäillä melkein kaikki ruoka, kun kyseinen sivusto on amerikkalainen, joten siellä ei meidän Arlan yogurtteja ja muita ole =D Suomalaisten ruokien kalorimääriä olen katsonut Energy.netistä, sitäkin paikkaa suosittelen, mutta tuossa ensimmäisessä saa paremmin pidettyä kirjaa edistymisestään jne. Toivottavasti tuosta oli apua! =)