huhtikuuta 18, 2012

BMI 16,6

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1cnq5jNqQ1qezx80o1_500.jpg

Teen väärin, tiedän.
Mutta jätin silti aamupalan syömättä. Join vain vähän mehua.
Mun paino on tippunut 1.9 kiloa siitä, kun aloin syömään hieman enemmän. Sunnuntaina söin n. 800 kaloria, maanantaina melkein 1000. Eilen n. 900.

Ja nyt en haluaisi syödä enää noin paljon, koska painoa on tippunut melkein kaksi kiloa.
En halua syödä tänään enää mitään.
Juon vain tuota mehua. 200ml, 20 kaloria.

8 kommenttia:

Vaiennut kirjoitti...

Mua pelottaa sun puolesta.
Alipaino ei ole hyvä homma ollenkaan. Tiedätkö, mitä teet ittelles? Oot kasvava nuor mies, haluatko pilata terveytes _loppuiäksesi_ laihduttamalla tuohon tahtiin?
Kohta sulla ei ole enää muuta kuin kalorit ja paino. Menetät ittes, O:n, elämäsi. Helvetin hieno juttu, niinkö?
Anteeksi. Oon vaan niin huolissani.

Viikka kirjoitti...

ei ei ei.

tuolla tavalla kadotaan kokonaan.

Vaiennut kirjoitti...

Syöt ihan liian vähän! Normaalikulutus on vähintään 2000 kcal ja sen syömällä EI LIHO. Jos haluat terveen, hyvinvoivan kropan, sen on saatava TARPEEKSI ravintoa ja sopivasti liikuntaa - sun nykyisillä syömisillä kituutat säästöliekillä ja kroppa kärsii.

Tuota vauhtia oot sairaalakunnossa ennenkuin sie edes sitä tajuat. :(

elena kirjoitti...

Tustuu tosi tutulta. Mäkin oon nää viimepäivät elellyt mehulla ja syönyt aika vähän, paino putoo enkä osaa lopettaa (en halua). Vaikka hyvin tiedän ettei tää johda mihinkään, mutta paino putoo niin kivasti.....

jjennyy kirjoitti...

Sun täytyy syödä.. sä olet jo niiiin pieni. Mua huolestuttaa sun tilantees :( Oot ihan liian pieni ja syöt ihan liian vähän, et pärjää noin kauaa.. Voimia!

Hopeless kirjoitti...

En voi muuta tehdä kuin olla samaa mieltä edellisten kanssa. Sä et ihan oikeasti enää pärjää noin. Sulla ei enää ole mitään muuta kuin ajatus pienemmästä ja pienemmästä painosta. Et sä halua huolestuttaa ketään, mutta teet sen silti :/ Hae Miika-rakas jo apua ennen kuin on myöhäistä. Tee se itse ennen kuin joku muu tekee sen sun puolesta.

cocaine kirjoitti...

Kiitos :)
Jotenkin aina kun kuulee että pojalla/miehellä on ongelmia syömisen kanssa niin tuun siitä paljon surullisemmaksi kun tyttöjen sähläämisestä, kun sen ei pitäisi olla niin. (Johtuen varmaan mun pikkuveljestä joka luulee olevansa lihava, vaikka on sellainen ruipelo).
Tsemppiä, tovottavasti saisit nuo ajtukset pois päästä :S

Maunotar kirjoitti...

Voi ei, voimia ihan kaiken suhteen ja tsemppiä/rohkeutta syödä enemmän! Ja pysy elossa, oot ihana. :3