maaliskuuta 21, 2012

Moment on my lips

Tämä päivä on ollut vähän outo. Aamulla heti, kun heräsin oli ihan hyvä olo. Vähän heräämisen jälkeen suutuin itselleni, itkin huoneeni lattialla enkä olisi halunnut nousta.
Koulupäivä meni kuitenkin hyvin, oli hauskaa ja olin ahkera.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0y94yeaSh1qkabz1o1_500.jpg

Koulun jälkeen menin tekemään ryhmätyötä kaverini luokse, kuudelta tulin kotiin ja se sama jäätelönhimo iski jälleen.
Seisoin eteisessä hetken. Suljin silmät ja hengitin syvään. En tiedä, miten pitkään olin siinä. Laskin kaloreita, tiesin, että olin polttanut vain n. 200 kaloria ja syönyt n. 300 kaloria.
Mutta päätin silti lähteä kauppaan ja ostin sen saatanallisen Half baked-jäätelöpurkin, jonka lisäksi ostin tasan 165 grammaa irtokarkkeja.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_m0wngjrF1L1qin1hao1_500.jpg

Kun kävelin kotiin ja ajattelin niitä sokerisia putkia ja täytelakritsipaloja, suklaabrownieta ja keksitaikinaa tunsin, miten suuni reagoi välittömästi. Niinkin normaali asia kuin syljeneritys on sellainen, mihin en ole aiemmin kiinnittänyt mitään huomiota; tai oikeastaan sen puuttumiseen.
Totta kai sylkeä erittyy pakostakin esimerkiksi pureskellessa, mutta pitkään aikaan ei suuni ole erittänyt sylkeä "turhaan". Se oli outoa.
Kävelymatka takaisin kotiin tuntui ikuisuudelta, tekemäni ostokset vaeltelivat mielessäni ja olisin halunnut maistella kaikkea heti. Mutta odotin ja kotona söin ensiksi irtokarkit, ahnaasti, en jäänyt nauttimaan, mun oli pakko saada se maku suuhun heti. Mutta jäätelön söin hitaasti ja nauttien.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lmk0llZq2z1qii6tmo1_500.gif 

Oikeasti.
Aion toki tehdä vielä lihasliikkeet, mutta loppujen lopuksi olen jotenkin vain helpottunut.
Nyt pääsen tuon jäätelön yli, ei tarvitse ajatella sitä ja huomenna voin palata taas normaalirutiineihin. Juu, tänään tuli n. 1500 kaloria ja rasvan määrä ylitti normaalisuositukset laihduttavalle henkilölle, mutta paljon pahemminkin olisi voinut olla.
Perjantaina menen O:lle, vihdoinkin, ja saamme olla pe-la kahdestaan<3

http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0u2raw56p1qkabz1o1_500.jpg

Vatsani ei ole huomenna pienempi kuin se oli tänään, mutta ei sillä ole niin paljoa väliä. Tämä mun syömisvammailussa eniten ärsyttää: en koskaan voi tietää, tunnenko syömisistä syyllisyyttä vai en. Nyt en tunne, ensi viikolla jos tekisin saman uudestaan, varmasti tuntisin. Tai eilen jos olisin syönyt sen jäätelön. 
Nyt lihasliikkeet, koska väsyttää ja haluaisin vain nukkumaan. 
Mutta ei syömisissä repsahtaminen tarkoita, että antaisin itseni lipsua myös lihasliikkeistä.

1 kommentti:

Anemone Nemorosa kirjoitti...

Oon ylpeä susta. Että söit sen jäätelön. Sä olit ansainnu sen, ja ne karkitkin(: Ja vielä parempi juttu on kuulla toi ettet ainakaan nyt ahdistele katumuksesta!