maaliskuuta 14, 2012

Eilinen yli 2000, tänään 500

http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0u3mhwe981rrd5kpo1_500.jpg

Eilen oli serkkuni syntymäpäivät ja kävimme Golden Raxissa syömässä. Maistelin erilaisia ruokia ja jostain syystä ne eivät ahdistaneet ollenkaan. Söin vähän kaikkea, en kuitenkaan niin paljoa, että vatsa olisi tullut täyteen.
Koska se on tunne, mitä en siedä.

Serkkuni katsoi lautastani, missä oli kaikenmaailman jälkiruokia ja hänen mieleensä varmasti muistuivat edellisetkin syntymäpäivät ja muut juhlat, jolloin yleensä käymme aina jossain buffetissa.
Hän katsoi hidasta, pitkitetyn nautinnon tulipaloa, kun koskin lusikalla pehmeään jäätelöön ja nuolin jäätelön pois lusikasta. Sama jokaisen muun ruoan kanssa. Hitaasti ja hallitusti, nauttien eri mauista, ruokien erilaisista koostumuksista.
Hän nauroi ja kysyi:
"Miten sä voit aina syödä noin paljon herkkuja ja silti sä oot noin laiha?"

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxjuzdljVy1qin1hao1_500.jpg

Mä vain hymyilin, en vastannut mitään.
Jatkoin makujen ilotulitusta ja omaa, henkilökohtaista nautintoani.
Eikä tuo kalorimäärä ahdstanut, koska tiesin, että tänään palaisin takaisin normaaleihin rutiineihin. Kun en vain parina seuraavan päivänä katso peiliin tai kiinnitä liikaa huomiota kehooni ja syön niinkuin normaalisti teen, palaudun takaisin pian.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lypfr8Sfb51qa4yxno1_500.jpg

Tänään syötynä 540 kaloria
ja kulutettuna n. 350 kaloria.
Väsyttää, mutta haluan katsoa Jutta ja superdieetit. Ja haluaisin O:n viereen täksi yöksi. Tuntuu oudolta, kun me ei nukutakaan samassa sängyssä. Herään välillä öisin siihen, kun yritän painaa pääni vasten toista ihmistä, jota ei olekaan vierellä. Nousen istumaan, mietin missä se ihminen on ja tajuan, että eihän hän tänään tullut yöksi.
Inhoan sitä.

Ehkä menen lepäämään pimeään huoneeseen puoleksi tunniksi että jaksan sitten tasalta katsoa puolisen tuntia lasiruudun takana olevaa värikästä, liikkuvaa kuvaa...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. haluaisin niin kovasti sanoa jotakin mutten vaan tiedä mitä.

jotenki törmäsin sun blogiin ja luin sen alusta loppuun sitten.

melko turha kommenttihan tästä tuli, mutta toivon sulle kaikkea hyvää!

~s

Miika kirjoitti...

S: Ihan suloinen kommentti tuo oli ja sai minut hymyilemään! =) Kiitos<3