tammikuuta 29, 2012

Let me down baby

 http://29.media.tumblr.com/tumblr_lyb9mzeEzd1qdv6n6o1_500.jpg

69 lukijaa.
On se aina niin hauska juttu.
Miten teitä voi olla noin paljon? Tein tämän blogin vasta joulukuussa, en ole edistynyt yhtään missään, en ymmärrä miksi kukaan jaksaisi lukea näitä epätoivoisia merkintöjä.
Vaikka tää päivä on kyllä mennyt hyvin<3
Pää on kipeä, en tee lihasliikkeitä tänään, annan itseni levätä.
Eiköhän tää alle 400 kaloria tältä päivältä riitä...
Huomenna O<3 Ja 69.
Kohta on tammikuu on entinen ja mun pitäisi käydä vaa'alla. Tämän viikonlopun jälkeen en varmaan uskalla ainakaan pariin viikkoon. Luulis O:n huomaavan, miten etenkin mun vatsan koko muuttuu aika ajoin, mutta ei se ilmeisesti jaksa välittää.
Ehkä se huomaa, ehkä se ei.
Mä huomaan.
Huomaan kaiken.

7 kommenttia:

KISSHA kirjoitti...

Ehkä se syy onkin kirjoittajassa, eikä teksteissä? Vaikea sanoa...
mutta itse ainakin pidän tavastasi kirjoittaa! (:

Halauksia♥

KISSHA kirjoitti...

No en yhtään ihmettele, että kirjoitustyyliä on kehuttu :0

Anemone Nemorosa kirjoitti...

Miika miika...tässä tarkastelin sun "askeleitas" ja laskin et oot laihtunu jotai 30 kiloa.. sen perusteella et voi sanoa ettet olis edistyny missään, koska sä oot. Ja entäs O sitte? Olit rohkee ja suutelit sitä, ja nyt se tuntuu olevan aikas tiukasti sun(: joten usko mua, oot saavuttanu tavotteitas, sullon lupa olla ylpee itestäs! Nauti O:sta ja tosta onnesta. Tiedän millasta se on, ja tiedän myös millasta on kun sen menettää...joten elä tässä hetkessä, halaus♥

pirttis kirjoitti...

Rakastuin blogiisi, tapasi ilmaista asioita on ihana. Luin kaikki postaukset yhdeltä istumalta.

Täytyy sanoa, että saavuttamasi painonpudotus thinspaa minua suunnattomasti!

Tsemppiä jatkoon, kyllä sinä onnistut! :)

A//J kirjoitti...

Ei se mitään , kiva kun liityit nyt! :) mäki liityn sun blogiis hih. Sul on oikeesti kivoja nää tekstit älä aliarvioi ittees! Siks lukijoitaki kertyy.

Oh sulla pysyny kalorit alhaalla. Mäkin tahdon.<3 Huomenna alkaa helmikuu ja aijon laihtua todella paljon ^^, jee. Tsemppiä sulle!<3

Anonyymi kirjoitti...

Hei Miika!

En ole kommentoinut aikaisemmin, mutta löysin blogisi joskus sattumalta yöllä kun pyörin netissä saamatta unta.. Haluaisin vaan sanoa että en pitkään, tarkoitan siis _pitkään_ aikaan, ehkä jopa ikinä oo törmänny kirjotuksiin, joista toiset pistää itkemään, toiset hymyilemään, ahdistumaan, olemaan onnellinen ihmisen puolesta jota ei ees tunne, pelkäämään sen puolesta ja toisaalta vaan kiinnostumaan sen elämästä..

Eli kuten sanottu, mä en tunne suo ollenkaan mutta haluun vaan toivoo sulle paljon voimaa ja jaksamista Muista että sä olet arvokas just omana itsenäsi ja kokoisenasi, sellaisena kun olet

:)

Miika kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kommentistasi<3 Sait mut hymyilemään =) Kiva kuulla, että kirjoitukseni herättävät tunteita vaikka en toki halua, että surisit tai ahdistuisit minun takiani!