joulukuuta 14, 2011

Leave me and never come back

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvfqjjYvUR1r7safco1_500.jpg 
Tästä päivästä en osaa sanoa paljoakaan. Aamulla vatsani oli pieni. Se oli pieni.
Nyt se on iso ja haluaisin repiä sen irti. Mennä kylmään, märkään, mustaan metsään, leikata irti viipaleita, haudata ne keskelle metsää. Joku löytäisi ehkä ne joskus.
Paloja minusta.

En haluaisi syödä huomenna, enkä ylihuomenna enkä ikinä, mutta on pakko.
Tämä on liian hankalaa. Pitäisi olla kuin alkoholisti: jättää viina kokonaan. Mutta ruokaa on syötävä, kuukauden selviäisi ilman, sitten kävisi huonosti.

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lvfp3hUMcg1r7safco1_500.jpg
Haluaisin käydä vaa'alla, mutta en uskalla. En ole pienentynyt tarpeeksi, mitat ovat liian suuret siihen, että edes puoli kiloa olisi tippunut. Ehkä käyn ensi viikon maanantaina. Jos uskallan. Jos mitat ovat pienentyneet.

Huomenna maantiedon koe, josta toivon selviytyväni ja perjantaina ruotsin koe. Siitä en ehkä selviydykään.

3 kommenttia:

flow kirjoitti...

kiitos hirveästi rohkaisusta =)
Mustakin tuntuu, että se kuraattori ei oikein ymmärrä omaa halua parantua, vaan ajattelee, että parantuminen alkaa pakosta, jos on muita sanomassa mitä tehdään.

Tunne, että aamulla maha on pieni ja hyväksyttävä ja päivän jälkeen jotain ihan päinvastaista on niin tuttu ja paskainen! Harmi vaan se tunne tuntuu olevan joka päivä :D
Päivä on kuin vuoristorata: se alkaa hyvin kropan näyttäessä hyvältä ja alemma mennään mitä pidemmälle päivä menee...
Toivottavasti kokeesi menee hyvin =)

Zom kirjoitti...

Älä oo noin rankka itelles :)) Oot jo alle ihannepainoindeksin! Ei sun tarvitse enää laihtua. Päivän mittaan mahan tilavuus tulee aina kasvamaan.. Vihaan sitä itsekin mutta se on hyväksyttävä.

Selviät varmasti kokeistasi :)
Tsemppiä paljon!
♥:zom

kummitus kirjoitti...

kiitos, kun kävit rohkaisemassa(:
ja sitten: oon kans samaa mieltä että oot just sopivassa painossa, mut ihmiset on rakenteeltaa erilaisii nii vaikee sanoo:p ja sitä paitsi, ymmärään kyllä että sopiva ei ole tarpeeksi..