joulukuuta 10, 2011

-200 g


Vain sen verran minusta lähti viime yön aikana. Olen vähän pettynyt, mutta tiedän, että se johtui eilisestä oksennusretkestä. Huomenna paino toivon mukaan olisi 57.5 kg vähintään! Inhottaa jos en saa laihdutettua ainakin puolta kiloa tällä viikolla, nyt on pirulliset 400 grammaa mennyt...

Tänään yritän lukea kokeisiin vaikka ahdistaakin vain istua paikoillaan. Tunnen koko ajan ison itseni, miten leviän penkillä. Kuuluu natinaa ja rapinaa, kun kasvan yhtä leveäksi kuin penkkini. Ihan varmasti kasvan. Käyn illalla tunnin kävelyllä tai kahden riippuen siitä, miten paljon olen ehtinyt pänttäämään päähäni.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvleutqA4z1r7safco1_500.jpg 

Ostin eilen Pepsi Maxin, mutta säästän sen huomiselle. Odotan jostain syystä huomisen 100 kalorin päivää kovasti! Ehkä se johtuu siitä, että saa juoda sokerittomia, pahoja litkuja hyvällä omalla tunnolla. Näen ehkä kavereita, yritän löytää joululahjoja. Olen niin myöhässä tämän(kin) suhteen taas. Ehkä saan vähän joulumieltä!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voimia sulle <3

mimi kirjoitti...

tunnisteet: limu

:---D varmaan joku etsii blogitekstejä tuolla tunnisteella! no onhan se limu mielenkiintoinen aihe, ei sillä

flow kirjoitti...

Voi ei, miten voi jäbä kirjoittaa näin loistavasti?!
luin blogitekstisi äsken ensimmäistä kertaa ja olen jo nyt ihan koukussa!
Osaat kirjoittaa tosi hyvin ja minä ainakin jään odottamaan, että milloin aina postailet uudestaan!
Voimia sinnepäin =)

Miika kirjoitti...

Anonyymi > Kiitos! <3

Mimi > Laitan tunnisteihin sanoja sen mukaan, mitä tekstit sisältävät, en sen mukaan millä nimikkeillä Suuret Massat haluavata blogitekstejäni etsiä. Tagit ei musta muutenkaan ole mitenkään kovin tärkeitä ja niitä on vaikea keksiä, joten sen takia en ole tänne blogiinkaan laittanut gagnettia, mistä löytyisi kaikki tähänastiset tagit. Kirjoitan tätä blogia pääasiassa itselleni, joten en hirveästi jaksa vaivata päätäni moisilla pikkuseikoilla! Kiva, että sulla on tarpeeksi aikaa miettiä tuollaisia :)

flow kirjoitti...

Joo mä ymmärrän hyvin ton että miten niin pienestä osasta itseä tuleekin koko maailman keskipiste, se tunne asuu täälläkin..
Ehkä me kaikki ollaan vähän runosieluja =D
Ja juu, briituhan se siinä, ei vaan voi vastustaa sitä että joka kerta kun avaa oman blogin niin sen naama hyppää vastaan <3 =DD

kummitus kirjoitti...

rakastuin! just miten tämä flow sanoi: kirjotat tosi hyvin ja muutenki tosi ihana lukee näit sun tekstejä.
haluan lukea lisää!(: